My Profile

   Minimize
Profile Avatar
WarnerSeidel
Lundevanget 75
Kobenhavn K, REGION SJALLAND 1324
Denmark
20-77-60-61 http://www.lagosantelmo.com/ *******
Ah Michu, vilken spelare han var. När han flyttade till Premier League med Swansea City för en rapporterad avgift på 2 miljoner, hade ingen aning om vem han var. Men det ändrade han snart. Han gjorde 22 mål under sin första säsong för den walisiska klubben och var kopplad till en stor pengarövergång till Arsenal.
En misslyckad lånetransaktion till Napoli resulterade i att han släpptes från Swansea, Fotbollskläder och han fortsatte att gå med på fjärde nivån på Langreo, vilket förvånade många. Även om han fortfarande har sitt öga på en återgång till Premier League inom en snar framtid.
'Jag är riktigt glad i Swansea, det var den bästa säsongen i mitt liv och min karriär. Jag saknar publiken, jag saknar lagkamraterna, jag saknar staden också. Jag saknar Premier League och om jag kan Tottenham Hotspurs Tröja spela på högsta nivå igen, jag kommer spela för Swansea för säker.
 Fans var alltid med mig, otroligt. Jag har något inuti jag behöver ge tillbaka till dem. Jag 'måste fortfarande ha ont, men jag vill spela igen för svanarna eftersom de var enastående, de var mitt liv. Det kommer att vara omöjligt att visa tillbaka kärleken de visade mig men jag vill komma tillbaka.http://gdqp.hnue.edu.vn/UserProfile/tabid/178/UserID/112/Default.aspx


JackieNaq Staci Goll KristieGr
LeannaTho fodboldtrøjer GarnetMcG