My Profile

   Minimize
Profile Avatar
CSYRolando06
Wessel Couzijnhof 38
Arnhem, GE 6836 Wc
Netherlands
06-65645154 http://www.localnannyservicecrew.com/Atletico-Madrid-Kevin-Gameiro-719178337 *******
Jeg er meget ivrig efter at se, om Real Madrid kan bære deres momentum fra lørdagens store sejr over Sevilla til denne konkurrence. En af de ting, vi her er The Real Champs, har igen og igen diskuteret, er dette hold, der finder en rytme og spiller med en vis selvtillid.
For ikke at respektere Al Jazira eller overse dem, burde Real Madrid vinde denne kamp let. Jeg er sikker på, som mange af jer fodboldfans derude, du ikke kan navngive en enkelt spiller på holdet fra De Forenede Arabiske Emirater.
To mål i den forrige ligakamp var lige så mange mål som Ronaldo havde i de foregående 10 ligakampe. At være gennemsnitlig bare genert over 7 skud pr. Kamp i ligaspil og producere kun fire mål er temmelig ynkeligt.
Køb Atletico Madrid trøje en ting at holde øje med vil være Ronaldos afslutningsevne foran mål. Marco Asensio opstillede CR7 pænt til sit første mål mod Sevilla lørdag, da han smuttede bolden ind i det nederste hjørne.
På straffen så han ud som Ronaldo fra år, der var gået, da han trådte op med selvtillid og bankede målmanden. Dette er det Cristiano Ronaldo Real Madrid har i denne kamp. Mod et hold, der ikke er vant til at se en superstjerne som Ronaldo, er den portugisiske international nødt til at have sig selv en dag foran målet.
Et almindeligt talepunkt efter Sevilla-kampen har været spørgsmålet om, vil Zizou spille sit hold på samme måde som han gjorde? Formationen og taktikkerne fungerede til perfektion, da Real Madrid spillede langt den bedste halvdel af sæsonen og fodboldtrøjer med tryk scorede fem mål.
En ting, jeg bemærkede, og var glad for at se, var det begrænsede antal krydser, der blev sendt ind i boksen. For mange gange denne sæson har angribere og midtbanespillere virket dovne ved at prøve at arbejde rundt i midten af ​​banen.
Snarere sender de bolden ud til enten Isco eller en af ​​de angrebssindede fullbacks og stoler på ham for at give et perfekt kryds i midten. Som vi så med det opbyggede spil og den store pasning, er dette hold mere end i stand til at skabe mål.
For at Real Madrid skal vinde komfortabelt, har de brug for et godt setup skabt af Zidane og tålmodighed. Det er ikke nødvendigt at komme i en hast og tvinge uvedkommende kryds ind i seks-yard-boksen hele kampen.

Zlatan: \u0026#39;En ny rejse er begyndt\u0026#39; - Euroman

http://nobleairaus.com/smf/index.php?topic=10960.0


GiselleBe maglie calcio poco prezzo BrentonLi
DeanayyF fodboldtrøjer Gavincoii