My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AlfonzoMalm5
Svarfa?Arbraut 61
Vopnafjor?Ur, NA 690
Iceland
414 9866 http://www.asleftasfound.com/guido-carrillo/monaco/7922954 *******
Bapela var oprindeligt hovedtræner for MDC-holdet, men blev nedlagt til assistent i lavsæsonen, på trods af at have ledet holdet til finalen. Han talte med Soccer Laduma om hans løb til finalen, og da han indså, at folk i klubben arbejdede imod ham.
 Der var en anden begivenhed, da (Rodney) Ramagalela havde en familiebegravelse, og han blev bedt om at rejse til begravelsen og rapportere tilbage til MDC-søndag eftermiddag, forklarede Bapela til Soccer Laduma.
"Jeg ved, hvordan det er, når der er begravelser, fordi der er nogle ritualer, der skal udføres, og alt det Billige Monaco Trøje der, så spilleren ville være træt efter at have kørt mere end 600 km til Johannesburg for at tage en flyvning til Port Elizabeth for spillet.
 Så jeg bad ham om ikke at komme til spillet, fordi det ville være en ubrugelig øvelse, da han 'var træt. Vi vandt spillet 2-1 uden Ramagalela, men du skulle have hørt, hvordan de gøede efter mig efter spillet.
 De 'tseem for at pleje, at vi vandt. Det handlede om, hvorfor jeg ikke' spillede Ramagalela, og selv når jeg forklarede mine grunde til dem som hovedtræner, ville PSG Fodboldtrøjer de stadig 'listerne og sagde, at det ikke var min beslutning om at tage.
 Husk, dette var en sejr, der tog os til finalen, men folk fejrede ikke engang vores sejr. Den 'svenske jeg indså, at disse mennesker arbejdede imod mig. Jeg mener, du' antager, at en hovedtræner er støttende, men det var overhovedet ikke tilfældet.
 Det så ud til, at alle ville have mig til at mislykkes, men sammen med Michael Manzini lykkedes det os. Så hvis nogen siger, at jeg ikke blev "supporteret", ville det være en underdrivelse, konkluderede han.http://anothercamp.net/board/310863


BrookeCas Barcelona fotbollströja EveretteD
RenateFet Manchester City fotbollströja BonitaBar